tisdag 16 mars 2010

Tankar som rinner ut

Jag vet inte vart livet är på väg. Till det bättre hoppas jag, får inte bli värre.
Jag vet inte ens vad det är för fel på mig men jag vet att det är något som inte är rätt. En del tror det är borderline. Andra tror det är aspergers eller en fläng av det. Medan en del tror att det "bara" är depression. Jag kan ju säga att det inte är det sista med stor säkerhet. Jag har fått olika diagnoser genom åren, en av dom var kronisk depression vilket var fel. Jag fick fel medecin när jag var 15 år, medecin man inte ska börja ta förr än tidigast 18 år. Den var fel som sagt och effekterna av den var hemsk. Hamnade bland annat i känslomässig koma och min ämnesomsättning pajade totalt, som jag också höll på dö av. Efter det så litar jag inte på läkare, jag är rädd för en utredning. Jag behöver någon att hålla hårt i handen men vet inte ens hur man sträcker ut sin egna hand för att få det. Det skrämmer mig så otroligt mycket.

Det kan vara borderline. Det kan vara aspergers. Det kan vara ADHD. Det kan vara något helt annat, jag vet inte men jag har starka misstankar om två av dom. Jag visade tecken när jag var 2 år, det har pågått hela mitt liv och jag vet inte varför jag skriver detta men en blogg är en dagbok, so here I am liksom.

Allt jag vet just nu är att jag måste få veta vad som är fel. Vad orsakar det och när jag väl har svaren, få rätt hjälp för att det ska bli bättre. Vad ska jag ha för sorts terapi? Behöver jag medecin, vad för medecin? Måste jag få annan hjälp inom vissa områden utanför i dagliga livet? Jag har så många frågor och funderingar så jag spricker. Men jag tar en sak i taget. Utredning först och sen tas det därifrån.

Jag vet att jag har folk vid min sida, som bryr sig om mig men jag har så svårt att ta det till mig, att verkligen förstå att det faktiskt är så. Och jag är ledsen om jag verkar helt borta ibland. Om det verkar som att det inte betyder något. Det betyder så mycket, jag vet bara inte hur jag ska bete mig i såna situationer och allt.

Om ni undrar varför jag är hemma när jag borde vara i skolan så är det för att jag är utkastad ifrån Engelska A. Stor chans det blir så i Svenska A också. Det är som det alltid är, kaos.

It's to much for me to have the strength to translate lol, I'm sorry.
If I know you, just ask and we'll talk about it (:


Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Jens sa...

Kämpa på du stumpan!!! :)

Hoppas du får utredning snart så man får veta vad det är.

Finns vid din sida. <33333

M.A sa...

Jag kan hålla hårt i din hand och aldrig släppa taget.