söndag 18 april 2010

Honey, I'm home!


Nu är jag hemma igen ^^ Och då jag inte hittar min dator-sladd till min kamera så får ni nöja er med en Batman blend jag trixade ihop för ett tag sedan. Den har något med inlägget att göra så är inte helt fel så klart. Vill bli bättre med bilder då det är så tråkigt med bild-lösa inlägg.

Hade jättemysigt på Lager 157 med pappa och Malin! Jag fick 2 fina nya linnen och ett par svarta leggings, bilder kommer så fort den saknade sladden är hittad ^^ Efter så fikade vi även där, dom har billig och jättebra fika där kan jag säga. Så är ett tips! Efter så släppte dom av mig i Laxne, hos Wookie. Där vi drack mer kaffe sen när dom hade åkt så la jag mig och sov ett par timmar. Senare så bjöds det på grillat, revbensspjäll med pommes och tatsiki, så himla gott! Vi tittade på film, Batman - Dark Knight var en av dom var av att bilden ovanför faktiskt matchar inlägget trots allt.

Just nu så dricker jag kaffe och är allmänt trött. Har även ont i min vänstra njure så det är ugh.

I'm home again! ^^ I've had a great time yesterday, I got two new tops and a pair leggins from my dad (yes, me and my sister is spoiled...). After they dropped me of at my friend Wookies place where I took a nap before dinner since I was tired lol. We ate ribs for dinner, it was very yummy! Later we watched movies, one of them being Batman - Dark Knight. I love that movie so much, it's Batman so it's obvious.

Right now I'm drinking coffee and I'm still very tried. My left kidney is hurting a lot :(

Share/Save/Bookmark

3 kommentarer:

Sooz Photography sa...

sv: Tack så mycket!

Gillar bilden på allas vår Eric där till vänster, btw :) Varit True Blood-fan länge?

Jens sa...

Det var väldigt trevligt i helgen, men ingen kommentar om Drag me to hell ser jag? :P

Lykkesaurus sa...

BATMAN RULE!! :D <3