måndag 22 november 2010

The Fan-Wave of Harry Potter.

Jag har fastnat i Harry Potter röran som pågår över hela internet. Därför har det varit tyst i bloggen för jag har mest hängt på Tumblr som är proppat med HP releterade saker hehe. Jag tycker det är kul att diskutera med andra fans som också har pågått och ifrån Harry Potter har vi hittat mer man är gemensamt intresserad av :) Kul kul!

{En av många grafiker jag har gjort till Tumblr.}

Ni som har kännt mig ett tag/följt bloggen vet att när en ny Harry Potter film kommer så åker jag med på den stora vågen som händer världen över. Har alltid varit så haha.

I have stucked in the Harry Potter madness going on over the www. That's why I haven't been there active here because I've mostly hanged out on Tumblr which is filled with HP related posts hehe. I think it's fun to discuss with other fans and from Harry Potter we've found other things we like and have discussed :) Much fun!

{One of many graphics I've made for Tumblr.}

You who have known me for a longer time/followed the blog already know that when a new Harry Potter movie arrives I join the big fan-wave happening across the world.

Share/Save/Bookmark

5 kommentarer:

angelica sa...

HP ftw! :D

Antonia sa...

Hm, jag har också varit där=)
Men fin grafik!

Susanne sa...

Hejsan!
Tack för inlägget i vår gästbok! Va roligt att höra att Oliver trivs så bra hos dig! Och det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med honom! :-)

Klappa honom från mig!

Vänliga hälsningar
Susanne

http://turbolyckans.cybersite.se

Teresia sa...

Jag har också fastnat helt på tumblr, mina favoriter är accioronaldweasley, fuckyeahharrypotter och fuckyeahdeathlyhallows och jag älskar att fuckyeahtattoos nästan bara hade HP tatueringar den 19:e!

Svar: Jo, jag har flera vänner som inte läst böckerna som tyckte att filmen var lite seg, medan jag tyckte den ar helt fantastisk! bland det bästa var att man till och med visste exakt vad dom skulle säga i vissa scener eftersom dom följde boken så bra!

Antonia sa...

Åh, nu har jag också sett den! längtar till avslutningen!