onsdag 17 november 2010

Magical Night, Tonight!


Mindre än 4 timmar tills det är dags för mig att se Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 1 och jag är så peppad så det skriker om det! Det kommer att tjatas på om det ett bra tag fram över då ni alla vet att jag är ett stort fan av Harry Potter. Dock så kommer jag inte posta spoilers. Så den delen behöver ni inte oroa er för! Gör jag det så kommer ni få en varning ;)

Samtidigt som jag är överlycklig så finns det sorg i mitt hjärta. Detta är början på slutet av något som har funnits med mig och fortsatt, något jag har växt upp med. Så många år av kärlek.

Less than 4 hours until it's time for me to watch Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 1 and I am so hyper it's insane! I will go on about it for some time since you all know I'm a huge Harry Potter fan. I will not on the other hand post spoilers so no need to worry! If I do I will give you a warning ;)

At the same time I'm so happy there is sadness in my heart. It's the beginning of the end of something that's been in my life for so long, something I've grown up with. So much love.


Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Antonia sa...

Lite avundsjuk! Ska ju se den snarast också, men inte på premiären! Du får berätta vad du tyckte sen=)

Teresia sa...

Sv: Tack så jätte mycket! Det känns extra bra att få beröm från ett Potterfan!


Jag känner precis samma sak, det känns väldigt sorgligt att väntan på Harry Potter snart är slut, jag har väntat på Harry potter böcker och filmer mer än halva livet och nu är det snart helt slut. Det kommer nog kännas jättetomt när man sitter i biosalongen och eftertexterna börjar på sista filmen.
Jag tyckte nog ganska lika som dig om filmen igår och jag ville se sen igen direkt när den var slut. Det kändes som om filmen var gjord för oss som läser böckerna och inte för de som endast ser filmerna vilket jag kände lite att förra filmen var.

oj, det blev en lång kommentar, men Harry Potter kan man juprata om hur länge som helst!