onsdag 1 december 2010

Instead I sleep...I sleep...


Kom upp vid 8.00 imorse, vet inte ens varför jag valde att gå upp då istället för att sova ett par antal timmar till. Allt jag har velat göra senaste dagarna är att sova...Vilket jag också har men ändå så är jag så trött så jag kan gråta.

När jag inte har sovit så har jag haft en fluffig kanin i famnen eller springades vilt omkring mig. Oliver är det bästa i mitt liv just nu, jag älskar honom för att han finns i mitt liv. Det är han och jag mot världen.

Pst, glöm inte Tradera som går ut ikväll :)

I came up around 8AM today, I don't even know why I chose to go up then instead of sleeping a few hours more. All I've wanted to do the last few days is to sleep...Which I have as well but even so I am so tired I could cry.

When I haven't slept I've had a fluffy bunny in my arms or running around crazy style around me. Oliver is the best thing in my life right now, I love him for being a part of my life. It's him and me against the world.

Share/Save/Bookmark

1 kommentar:

A f r o b e l i t a sa...

Jaa men ellerhur, munkar dödar hehe.

Ser att du gillar True blood, jag bara äälskar den men är så deppig över att det måste ta ett halvår för den att börja igen :(