söndag 6 december 2009

And My Head Went Boom Boom

Hej, har varit väldigt tyst i bloggen idag. Men har anledningar till det dock. Dagen började med att jag vaknade och kände direkt hur det högg till i huvudet. Det blev värre och värre så jag däckade till slut med världens huvudvärk, återigen i mammas säng. Fattar inte varför jag lägger mig där när jag har extrem huvudvärk haha. Kom upp vit som ett spöke runt 14.00 (tror jag) och tryckte i mig något att äta. Efter huvudvärken var borta helt så gjorde jag klart det mesta med layouten jag trixar med. Sen var det middag och efter det köpte jag julmust & godis tills ikväll då jag ska se på Buffy the Vampire Slayer, tänker se klart säsong 3 innan jag ska sova. Och nu så, ja nu sitter jag här. Så jag har inte varit särskilt levande förr än nu kan man väl säga haha. Är dock zombie-aktig nu med...

Vill även påminna er som har (lyckats) missa tävlingen :)
Den slutar imorn ca 20.00 så finns chans än att vara med att tävla om en Kawaii Mini-GoodieBag !! =^.^=

Men nu ni, nu ska jag ta min julmust och mitt godis för att knalla vidare till mitt TV-rum och se på BtvS. See you later !!


Läs FAQs innan du frågar något,
svaret kan finn
as där :)

Share/Save/Bookmark

2 kommentarer:

Molly sa...

Tack så mycket för ditt svar :)

Ja, alla grejer är ju ett intresse. Men drömmar är jag nog mest sugen på måste jag säga. Har själv drömt klardrömmar sen jag var liten så det är jäkligt intressant. Speciellt forskningen :)

Tack igen!

Jens sa...

Jaså du fastna lite i Buffy du. :P

När jag kom hem igår kika jag om på två avsnitt av någon serie, du får gissa. :)

Sen blev det Buffy hela kvällen, 2 avsnitt kvar på säsong 4 av mitt omtittande. :P