fredag 21 maj 2010

Ice Tea is what I live of during Summer

Idag blev jag brutalt väckt kl 7 av att någon började såga så högt så det lät som dom var i mitt rum. Dom slutade och jag vände på mig för att somna om och då börjar fanskapen borra! Inte kunde dom borra heller för satan så det lät fel, ni som vet hur det låter när någon inte kan borra vet nog. Så jag gav upp och drog mig upp för att gratta Stampe som fyller hela 2 år idag! Kom ut på en tidig långpromenad dessutom så plockade maskrosblad till födelsedagsbarnet, det är hans favorit. Ikväll blir det filmkväll för mig och kaninen då vi är ensamma i helgen :D

Efter det har jag suttit ute på balkongen och druckit upp mitt sista iste (paniken är stor gott folk). Och det ska jag återgå till nu, fast det blir saft istället för iste...för jag kan inte trolla tyvärr.

Today I was brutally woken up at 7am by someone who decide to start sawing and drilling. I gave up and went and congratulate Stampe who turns 2 years today! I took my long walk early today and brought some dandelion leaves back home to the birthday boy, it's his favorite.

After that I've spent most of my time on the balcony drinking my last ice tea. And I'm going back to that now. I wish I had more ice tea but I don't so this time I'll drink lemonade instead.

Share/Save/Bookmark

8 kommentarer:

Jens sa...

Vad mumsigt det såg ut med både iste och vacker tjej. :P

Låter som du kommer få riktigt trevlig kväll/kväll. Hoppas du är lite piggare och gladare än igår för då var det inte bra. :)

Ha det så bra stumpan så hörs vi ikväll. <33333§

Kitten sa...

Wookie: Hoppas dom åker ut nu bara också så jag inte laddat i onödan :O
Vette fan vart pappa har tagit vägen xD

Jao, hade ett satans psykbryt igår >.<

Hörs ikväll ! :) <3

Isabella sa...

Du får gärna ta dig in på msn snart, jag har en massa skit som jag skulle behöva lite "fan vilken gris!" kommentarer till.

Thanks and whatnot.

Jens sa...

Hoppas de har försvunnit nu så du får lugnt och ro. :)

Har köpt in ett par påsar iste nu. :D

Jupp hade du verkligen igår. :P

PinkBow sa...

mmm, this makes me want iced tea too, it's really warm here today

emilie sa...

cute blogg!

takai sa...

svar:
awh tack sötnosen <3<3

Malin sa...

Ice-t, yo, det är gott